Avbokning och igenridning

Avbokning

För att få rida igen måste avbokning av din ordinarie lektion ske senast kl. 07.30 samma dag, detta gäller både vardag och helg. Avbokning görs genom att ringa till Vendelsö Ridskola på 08 - 776 10 15. Det går bra att göra avbokningen på telefonsvararen.

Igenridning

Om du har avbokat din lektion i tid har du möjlighet att ta igen ridlektionen vid ett senare tillfälle. Igenridning ska ske på en lektionstid som någon annan elev avbokat och under pågående termin. Igenridning kan bokas antingen direkt i stallet eller genom att ringa Vendelsö Ridskola på 08 - 776 10 15.

Viktigt: Om igenridning har bokats måste följande kontroll göras på igenridningsdagen:
Kontrollera att du har fått en plats att rida igen på genom att ringa Vendelsö Ridskola 08 - 776 10 15, senast kl. 14.00 på vardagar och kl. 08.00 på helger. Om denna kontroll inte utförs förverkas din igenridningstid.

Observera att en elev i ponnygrupp endast kan rida igen i en annan ponnygrupp.

Ridgrupper med hoppning i kursplanen får ej fr.o.m. höstterminen -14 skaffa ersättningsryttare. Avbeställd tid rids igen under annan lektionstid inom pågående termin.

Ridgrupper som beslutar sig för att inte ta emot igenridningselever får heller inte rida igen i andra ridgrupper. Ersättningsryttare får rida istället för eleven under förutsättning att ersättningsryttaren är på minst samma utbildningsnivå som eleven och är medlem i Österhaninge Ridsällskap.